Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-403

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
Y1S8AIKB-SC
Out Of stock
Descriere
Cand alegi doar piese de schimb prelucrate impecabil, inseamna ca intelegi influenta lor in functionarea utilajului tau. Pentru ca, in afara de forma si dimensiuni, fiecare reper joaca un rol esential si unic. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-403 este pe lista articolelor tehnice in care merita sa-ti pui toata increderea. Rulmentul pe care ti-l propunem face parte din categoria de componentelor indispensabile, uzuale, beneficiind de foarte multe solicitari. De aceea, este permanent disponibil pe rafturile noastre si poate ajunge in orice localitate din tara, in cel mai scurt timp.

Pluteste in aer oportunitatea de a fi asistat de catre un consultant competent. Doar trage in piept si se intampla! Calitatea pieselor noastre de schimb este unul din principalele criterii dupa care ne ghidam in actiunile noastre de research si aprovizionare. Iar pregatirea oamenilor care asigura interfata intre produse si utilajul tau este un alt criteriu primordial. E clar, trebuie sa ne suni cat mai curand! Te asteptam cu cele mai bune recomandari pentru activitatea pe care o desfasori.

Rulment butuc Dana Spicer 212-403 aduce siguranta transmisiei
Desi este o piesa uzuala si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu ce rol joaca acest rulment butuc in functionarea utilajului pe care il manevrezi. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre rotile utilajului si, datorita conceptiei sale inovatoare reduce frecarea, garantandu-ti o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

Consultanta este oferita gratuit!
Afacerea ta depinde de multe amanunte. Unele mai mici, altele mai mari. Achizitia de piese de schimb este unul dintre aceste amanunte, dar nu singurul. Reperele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese in cunostinta de cauza, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita! Apeleaza-l caci nici nu stii ce bine face!

Garantie
Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara pentru a acoperi si formal reparatia ce urmeaza sa o faci! Un rulment butuc Dana Spicer 212-403 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Livrarea produselor noastre va decurge intotdeauna lin, sigur si rapid! Un rulment butuc de la noi este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne semnalizezi la oricare dintre datele noastre de contact, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montaj
Montajul este o actiune extrem de importanta, de mare impact asupra bunei functionari a utilajului tau. Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te si ca acestea sunt montate perfect. Cauta specialistul care sa o faca. Daca nu ai, cere-ne recomandari. Avem o multime!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura