Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-378

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
WCI6XKF5-SC
Out Of stock
Descriere
Daca tot te apuci de calculat, aduna si scade bine inainte de a cumpara ceva. Nu iti pierde vremea cu piese de schimb indoielnice, pentru a face economie de dragul economiei. Cumpara acest rulment butuc Dana Spicer 212-378 de la noi si vei primi nu doar reperul comandat ci si intregul sau pachet de caracteristici unice. Pune rezultatul pozitiv pe primul loc. Alegand acest rulment vei rari la maxim interventiile mecanicilor.

La ACN se canta o cu totul alta muzica! Aici vei descoperi un mod deosebit de abordare a clientilor: responsabil, empatic, competent si cu atentie maxima la nevoile lor. Si o vei simti inca de la primul apel. Consultantii nostri au la orice intrebare raspunsuri competente. Cere o oferta si iti vom trimite! Comanda va pleca spre tine cu un curier rapid, astfel incat in 24 de ore sa primesti reperul solicitat.

Rulment butuc Dana Spicer 212-378 nota zece la examen
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri. Rulmentul din imagine este potrivit pentru montarea in partea din spate a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti.

Consultanta face casa buna cu performanta
Activitatea din sectorul nostru nu este tocmai una de hartogar. Adica este foarte diferita. Nu vii dimineata, bei cafeaua, pe la pranz iei o pauza si seara te intrebi cum a trecut ziua fara sa faci nimic.  Aici e invers si, mai ales nu razbati singur. Suntem pregatiti sa intervenim, de fiecare data cand ne suni. Iti oferim serviciului nostru gratuit de consultanta, la orice ora. O sa-ti fie mai usor.

Garantie
Cumpara cu incredere acest reper. Daca a ajuns la noi, inseamna ca a trecut prin cele mai atente criterii de selectie si este 100% bun de lucru.  Acest rulment butuc Dana Spicer 212-378 se livreaza, totusi, impreuna cu un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Acoperim toate riscurile.

Livrare
Nu trebuie sa intrerupi multa vreme activitatea atunci cand intervine o defectiune, pentru ca lucram cu companii de curierat rapid de top. Vei primi rulmentul in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii cu verificare prealabila si plata la primire. Poti sa ridici produsul personal, direct de la sediul nostru aflat langa Bucuresti. In acest caz, ai produsul pe loc. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Contacteaza-ne daca ai nevoie de asistenta unui mecanic adevarat la la inlocuirea rulmentului defect sau pentru orice alta defectiune. Lucram cu specialisti si ateliere din toata tara si atunci cand e necesar, luam legatura cu ei si va punem in contact. Nu te lasam singur, ai parte de suportul nostru pana la final.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura