Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-368

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
56W092JI-SC
Out Of stock
Descriere
N-ai sa crezi! Acest rulment butuc Dana Spicer 212-368 face minuni. Lucreaza ireprosabil si se va vedea imediat in raportul dintre venituri si cheltuieli. Organizatia noastra detine un depozit extins cu piese de schimb, consumabile si instrumente de inalta calitate, dezvoltat tocmai in interesul operatorilor din sectoarele grele. Daca vrei sa impusti succesul, atunci te afli in poligonul care trebuie. Foc cu foc, avem ace pentru fiecare cojoc.

Iar de mai ai nevoie si de alte componente, ataca oportunitatea consultand din nou site-ul ACN, nu o lasa sa treaca. Ia apoi legatura cu noi telefonic sau online, cum iti este mai la indemana si hai sa finalizam formele cu comanda. Echipa noastra de specialisti este permanent in action si iti va furniza toate informatiile de care ai nevoie, iti va asigura o identificare perfecta a pieselor de schimb compatibile si te va consilia pas cu pas pana la remedierea problemei. Rezolvam totul simplu, rapid, eficient!

Rulment butuc Dana Spicer 212-368 un produs cu greutate
Un rulment butuc nefunctional produce zgomote neplacute si stridente in timpul operarii utilajului, nu ai cum sa nu le auzi. Daca directia este slabita si simti ca masina trage in lateral si nu inainte, poate fi indicatorul unui rulment uzat. Echilibrarea corecta a rotilor previne, evident, uzura componentelor din sistemul de transmisie, dar daca procesul uzurii acestora este discrepant, este necesara verificarea rulmentilor. Care trebuie schimbati la timp. Un rulment defect genereaza defectiuni si la piesele&subansamblele cu care este in contact.

Vrei sa-ti spun ceva?
Daca nu reusesti sa buchisesti datele tehnice ale piesei de schimb pentru utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa te lumineze.  Ei iti vor oferi toate informatiile pe limba ta, nesofisticat, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si pune-i la incercare. Vei avea o surpriza placuta.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-368 cumparat de la noi acopera toata gama ta de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Mai mult decat suficient.

Livrare
Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si piesa de schimb in sine. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Intotdeauna simplu.

Montaj
Toata lumea stie ca montajul este un moment important inainte ca utilajul sa redevina functional. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura