Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-351

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
7O39CHGW-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa joace dupa cum ii canti, atunci invata notele. Do, de la doreste-ti ceva bun. Re de la reusesti daca indraznesti. Mi de la mii de piese bune la ACN Piese Utilaje. Fa de la faptele bune pornesc de la intentiile bune. Sol de la solutiile cele mai bune, ACN ti le spune. La de la lasa indoiala deoparte. Si din nou Do de la o sa-ti fie dor de noi. Toate notele suna incantator la instrumentul numit rulment butuc Dana Spicer 212-351 Suna, comanda-l si porneste la treaba.

Consultantii ACN iti vor da intotdeauna cele mai cuprinzatoare recomandari. Si folositoare. Spre exemplu, ei iti vor recomanda sa iti calculezi bugetul pentru reparatii nu dupa cat costa piesele ce urmeaza a fi achizitionate ci dupa cat de fiabile sunt. Un antreprenor experimentat va pune pe lista ce insusiri tehnice si functionale trebuie sa indeplineasca piesa pe care vrea sa o achizitioneze. Item-ul pret va fi intotdeauna secundar, la” si altele”. Sus, in top, vor fi: calitatea, rezistenta si fiabilitatea. Invatam unii de la altii si devenim mai buni.

Rulment butuc Dana Spicer 212-351 o mandrete de reper
Rolul unui rulment butuc este bine definit in functionarea corespunzatoare a sistemului de transmisie al unui utilaj. Practic, acest articol face posibila miscarea rotilor cu viteze mari, in conditiile unei frecari reduse la punctul de contact dintre aceastea si axul utilajului. Directia iesita de sub control a utilajului poate fi un simptom. Uzura accentuata doar la un pneu si nu la toate, e un alt simptom al unui rulment ce trebuie degraba inlocuit.

Vino sa-ti spun ceva ce o sa-ti placa
Daca nu stii care este piesa compatibila pentru utilajul tau, e bine. Inseamna ca ai multa treaba si nu timp de pierdut citind o gramada de carti tehnice. Asa ca nu-ti face probleme pentru atata lucru. Nu trebuie decat sa ne spui doar cateva lucruri despre ce se fenomen se intampla, iar noi depistam problema. Colegii nostri, specialistii tehnici, sunt foarte pregatiti si sunt gata sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie. Consultanta lor de specialitate iti este oferita gratuit.

Garantie
Cumpara cu incredere acest rulment butuc Dana Spicer 212-351 Este verificat pe intreg lantul tehnic - de la conceptie, pana la fabricatie si apoi pana la distributie. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Iti putem expedia acest rulment oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si facem lucrurile sa se intample. Deci nu-ti face griji pentru operativitatea expeditiei. Iti trimitem produsul acolo unde esti. Desigur il poti ridica direct de la sediul nostru, daca esti in trecere prin Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Oferim recomandari pentru montaj clientilor nostri! Cunoastem profesionisti cu experienta, avem contactele lor si putem asigura serviciul lor. Piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta daca este montata corect si la timp. Asadar, daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne un mesaj si te indrumam catre cateva contacte sigure la tine in zona.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura