Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
KGPLHUQE-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti interesat de un rulment butuc Dana Spicer 212-285 bun si ieftin atunci ai ajuns in miezul bunastarii lui - ACN Piese Utilaje! Suntem mandri sa spunem ca depozitam acest tip de produse. Si ne bucuram ca suntem capabili sa ti le oferim, oricand ai nevoie de ele. Nu vorbim ca sa ne aflam in treaba, poti sa fii sigur! Iti deschidem doar posibilitatea de a deveni posesorul satisfacut al unei componente menite sa iti fixeze transmisia pentru o perioada lunga de timp. Ce iti poti dori mai mult de la o piesa de schimb? Ce iti poti dori mai mult de la ACN?

Cine stie cate neajunsuri, sau erori de conceptie, sau erori umane, se ascund in spatele unor piese care arata bine doar in poze? Scoate din calculele tale tipul asta de produse si alege repere de inalta calitate recomandate de insusirile lor din fabricatie. ACN iti pune la dispozitie o gama larga de articole mecanice, consumabile si toll-uri, toate ireprosabile si bune la pret. Suntem fanii calitatii si o oferim tuturor celor care ne trec pragul. Sunt cu totii bineveniti!

Rulment butuc Dana Spicer 212-285 nu ai ce sa-ti doresti mai mult
De multe ori esti tentat sa treci cu vederea importanta semnelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumurilor proaste, specific santierului sau campului, daca ai utilaj agricol. Nu e asa, echipamentul acela iti spune ceva. Fa-i imediat un check la sistemul de transmisie in integralitatea lui, vezi daca rulmentii butuc nu s-au uzat, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate. Raspunsul vine doar cand te intrebi!

Consultanta aduce anduranta
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa pentru situatia ta tehnica. Ne miscam repede, nu ne pierdem vremea cu bajbaieli sau cu batutul apei in piua. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si extrem de documentat. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii si aproape de succes!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-285 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de transmisie de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Just in case!

Livrare
Livram acest rulment comandat, in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire, nu e nicio problema. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Si rezolvam.

Montaj
Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “dude” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte insistenti atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Apeleaza la un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa efectueze operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura