Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
Q5IVODK1-SC
Out Of stock
Descriere
Excelenta alegere! Acest rulment butuc Dana Spicer 112-285 iti deschide usa catre o experienta de exploatare perfecta. Cu fiabilitatea sa exceptionala, vei simti increderea in fiecare viraj si vei avea sustinerea necesara in aventura derularii proiectelor tale. Indiferent de complexitatea lucrarilor, performanta sa superioara iti va indeplini planurile. Alege Dana Spicer si bucura-te de o calatorie fara compromisuri, mereu in miscare alaturi de calitatea si increderea pe care le ofera generos acest reper.

La ACN Piese Utilaje gasesti piese de schimb de calitate, fara batai de cap! Noi suntem specialistii in furnizarea de piese si componente de inalta clasa, fara a face compromisuri. Echipa noastra tehnica este pregatita sa-ti ofere suport si consultanta, ca sa ai tot ce ai nevoie pentru utilajele tale. Ai incredere ca produsele noastre sunt testate si atent selectionate, caci punem calitatea pe primul loc. ACN Piese Utilaje este locul unde piesele de schimb sunt la ele acasa!

Rulment butuc Dana Spicer 112-285 - excelenta alegere!
Chiar daca pare o piesa cu un grad redus de importanta, sa stii ca nu este asa. Acest rulment butuc are un rol foarte important in structura mecanica a utilajului tau, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Modul in care a fost conceput faciliteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu conditia unei lubrifieri permanente, corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii in ce priveste consumul de carburant.

Impreuna facem lucrurile sa se intample
Consultanta gratuita oferita de specialistii nostri este chiar mai mult decat o componenta a unui pachet de oferta, este un gest de prietentie. De la oamenii nostri afli in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau, sau de ce iti trebuie un model si nu altul. Ei stiu si te invata si pe tine. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest rulment butuc Dana Spicer 112-285 cumparat de la noi. Si vom intari increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Acest rulment va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Avem inclusiv solutia pentru montaj, ai citit bine. Daca nu cunosti vreun mecanic priceput si serios iti  putem trimite noi datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura