Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-93

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
YZQP67IK-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui rulment butuc Dana Spicer 112-93 fa un popas aici, pe aceste meleaguri numite Jilava.  Caci te asteapta o frumoasa surpriza. Avem articolul si inca in cea mai buna forma posibila. El se adauga la o gama extrem de extinsa de piese de schimb pe care le-am adus special pentru utilajele tale si care acopera cam tot ce inseamna defectiuni din exploatare. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii. Sau, daca esti prin apropiere, vino sa il ridici personal. Ne va face placere sa ne cunoastem.

Suntem alaturi de tine. Indiferent de situatie. Este lege. Sau ar trebui sa fie. Si se tot pot gasi comparatii care sa defineasca parteneriatul puternic care ne leaga. Ne bucuram de realizarile tale pentru ca stim ca, undeva acolo, este si contributia noastra. De aceea, iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Invatam din fiecare experienta si lucram permanent ca sa ridicam calitatea serviciului.

Rulment butuc Dana Spicer 112-93 iti arata tie, ce inseamna meserie!
Acest articol se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Pentru a beneficia de o reparatie care sa conduca la o functionare de lunga durata, recomandarea noastra este schimbarea rulmentilor in pereche. Pentru o reparatie completa, este importanta si inlocuirea simeringului de butuc. Unul din roluri este sa preia greutatea utilajului. Designul inovator al rulmentului asigura frecarea redusa in interiorul sau. Ca orice produs original, si acest rulment are o rezistenta crescuta la uzura.

Daca vii noi scapi de nevoi
Uneori nu poti sa te bucuri de o toamna frumoasa. Mai ales cand ai vreun utilaj, doua oprite, se anunta ploi si nu stii ce sa faci. La o prima evaluare vezi ca sunt lucruri care te depasesc. Ai o multime de competente, dar pe aceea de mecanic nu.  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple acest gol. Trebuie doar sa ne apelezi, iar colegii nostri iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare reala a problemei, recomandari pentru montaj, expeditie urgenta a produsului. Si mai sunt. In rest, bucura-te de aceasta toamna.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest rulment butuc Dana Spicer 112-93 va ajunge la tine doar insotit de toate documentele lui. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile care nu iti apartin.

Livrare
Efectuam expeditiile cat mai simplu ca sa economisim timp.  Acest rulment ajunge in curtea ta sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegerea ta. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Montajul este ultimul un pas decisiv in drumul piesei de schimb catre tine si catre ansamblul transmisiei utilajului tau. Nu rata si nu trata superficial acest moment, caci este cel mai important. Solicita un mecanic bun care sa faca lucrarea si totul va decurge de minune. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura