Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 367-112-112

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
PVM3DG6X-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 367-112-112 este cea mai buna varianta de produs pe care o gasesti pe piata interna. El a fost conceput si fabricat pentru a lucra neintrerupt pe o perioada cat mai indelungata, la incarcare maxima. Cand spunem aceste lucruri, avem in vedere ca este fabricata dupa cele mai moderne tehnici de productie. Poate ca rolul rulmentului e simplu insa, in acelasi timp, este crucial - e cel care face ca deplasarea utilajului tau sa se faca in conditii maxime de siguranta si mobilitate. Piesa de schimb este permanent la noi in depozit, gata de drum catre tine si usor de livrat in orice zona din tara.

Suntem un depozit care creste incontinuu. Iar acest fapt are o stransa legatura cu clientii nostri. Au avut timp sa ne cunoasca, s-au convins ca nu exista accidente neplacute in relatia noastra si au decis sa achizitioneze piesele de schimb necesare doar de la noi. Pe langa afacerile noastre s-a dezvoltat si a crescut si relatia noastra de parteneriat. Noi am cautat mereu ce e mai nou si mai bun pe piata pieselor de schimb, clientii nostri au convins cunoscutii lor, care activeaza in acelasi sector, ca noi suntem o optiune viabila de a face business. Poate chiar cea mai buna. Si iti multumim. Mergem mai departe.

Rulment butuc Dana Spicer 367-112-112 comanda acum ca sa eviti problemele
Un rulment butuc poate fi crea probleme grave. Iar o problema cu rulmentii sistemului de transmisie poate compromite linistea in executia lucrarilor si longevitatea functionarii, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmentii la primul semn de probleme. Fii atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte. Poate fi semnul unul rulment uzat.

Consultanta noastra genereaza performanta
Inca de la inceput am hotarat ca serviciului de consultanta sa fie oferit fara costuri. Il oferim cu drag. Suntem pregatiti sa iti oferim, in plus, cele mai bune solutii atunci cand te afli intr-un impas tehnic. Contacteaza-ne fara retinere! Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 367-112-112 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Livrarea produselor noastre se face in cel mai rapide moduri cu putinta. Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa beneficiezi de comanda imediat. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Si tot tu poti alege sa tragi o fuga pana la noi ca sa ridici singur piesa de schimb dorita. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. E simplu si util.

Montaj
Mecanicii cu care colaboram vor lua toate masurile pentru a-ti executa la timp inlocuirea piesei defecte. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere sau fara intreruperi. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile legate de contactul cu mecanicul.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura