Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-282

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
GPK2EL0Q-SC
Out Of stock
Descriere
Obtine o performanta fara compromisuri cu un rulment butuc Dana Spicer 112-282 Fiabilitate remarcabila in fiecare miscare. Calitate superioara si durabilitate de neegalat. Alege Dana Spicer si transforma fiecare zi de exploatare intr-o experienta extraordinara!

ACN Piese Utilaje inseamna forta in miscare si pasiune in fiecare piesa pe care o aducem. Ne dedicam toata energia ca sa furnizam solutii de inalta calitate si servicii excelente in domeniul pieselor pentru utilajele grele. Fiecare produs reflecta angajamentul nostru fata de calitate, fiabilitate si inovatie. Suntem un partener de incredere pentru clientii nostri, oferindu-le accesul la o gama diversa de piese si componente esentiale. Echipa noastra experimentata si profesionista este aici pentru a va ghida si sprijini in gasirea celor mai bune solutii. Cu fiecare piesa pusa la locul ei, construim viitorul!

Rulment butuc Dana Spicer 112-282 este angajamentul nostru fata de calitate
Cine nu s-a jucat macar odata in viata cu un rulment. Setul acela de bile de otel aranjate frumos impreuna intr-o camasa metalica. Daca vorbim de un rulment butuc, acesta se afla in interiorul unui cilindru gol care ocupa centrul rotilor. Acest rulment se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Cam pe acelasi principiu construiai si directia caruciorului pe care il construiai in copilarie. Nimic nu e nou pe lume, schimbi doar categoria si contextul. Ia acest rulment de la ACN Piese Utilaje, “joaca-te” cu el. E bun!

Bine ai venit la noi in depozit
Iti place? Ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Tu si ceilalti parteneri ai nostri ne-ati ajutat sa ajungem aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu doar asa. Ne straduim sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie, gratuit. Cost zero. Colegii mei iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Si mai avem.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt oarecare. Poti avea ghinionul sa primesti un rulment butuc Dana Spicer 112-282 cu defect de fabricatie.  Vei gasi, asadar, in pachet un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Un rulment butuc se poate expedia foarte usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie livrata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Daca ai nevoie de un suport la montajul rulmentului butuc nu numai, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi chiar si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura