Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-104

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
C0LFBIYS-SC
Out Of stock
Descriere
Produsele Dana Spicer sunt proiectate inteligent pentru a oferi productivitate maxima in exploatare. Ca si toate celelalte, acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-104 are caracteristici exceptionale si ofera siguranta utilajului pe care este montat. Acest produs acopera toate temele relevante pentru clienti: eficienta, rezistenta, fiabilitate, pret. De aceea suntem incantati sa il putem comercializa in Romania. Prioritatea noastra este satisfacerea clientilor prin gama variata de rulmenti Dana Spicer realizati la cele mai inalte standarde, folosind cea mai moderna tehnologie existenta in piata.

De ce ACN Piese Utilaje? Misiunea noastra este sa obtinem satisfactia clientilor prin intermediul produselor de inalta calitate distribuite si al unui personal dedicat, capabil sa ofere consultanta de specialitate. Poate de aceea am ajuns, si ne dorim sa ramanem, in topul distribuitorilor de piese de schimb pentru utilaje industriale. Valoarea companiei noastre o reprezinta relatiile interumane deosebite pe care am reusit sa le cream de-a lungul timpului atat in cadrul firmei cat si cu partenerii si furnizorii nostri. Principiile de baza ale activitatii noastre sunt respectul, increderea si pasiunea pentru tot ceea ce facem.

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-104 cere atentie speciala
Etansarea unui rulment trebuie sa reziste la curatarea cu presiune ridicata a utilajelor. Un factor important in defectarea rulmentilor este oboseala sau imbatranirea materialului. Acesta nu poate fi prevenit cu exactitate. Coroziunea apare adesea atunci cand rulmentii sunt scosi din ambalaj si pusi la loc, fara a fi utilizati. Coroziunea rulmentilor poate aparea si daca utilajele stationeaza o perioada mai lunga, pe timp de iarna. Coroziunea este un factor des intalnit in defectarea rulmentilor. Problema este ca aceasta poate fi observata numai atunci cand incepeti sa utilizati din nou utilajele.

Doar la o recomandare distanta
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb pentru utilajele grele sunt ca o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti trantesc piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa se face. Servim cu respect.

Garantie
Te-ai trezit cu o piesa avand un defect din fabricatie? Sezi linistit! Pentru defectele din fabricatie, acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-104 are o garantie de 6 luni. In colet, alaturi de comanda ta, vei gasi certificatul de garantie si factura.

Livrare
Suntem constienti ca trebuie sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care articolul comandat ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Pe de alta parte, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa o pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un montaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a componentelor mobile ale utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu au rezultat final bun. Utilajul este istet si se prinde de smecherie. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura