Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-253

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
80I75FCU-SC
Out Of stock
Descriere
Arunca doar o privire ca sa vezi acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-253 pe care il avem in depozit. Si cand vei vedea ca este exact ce iti trebuie, poti suna pentru informatii detaliate legate de proprietati, pret si conditii de livrare. Iti vor raspunde consultantii nostri foarte bine pregatiti. Vei afla ca produsul provine din import, ca are calitati superioare si ca e bun la pret. De asemenea, poti sa fii sigur ca soseste la tine in maxim 24 de ore. La nevoie iti recomandam un mecanic colaborator pentru utilizare. Cum suna?

Ne lovim toata ziulica de cuvantul „utilaj”. Utilaj in sus si utilaj in jos. Utilaj la stanga si utilaj la dreapta. N-ai ce sa faci, asta ai, despre asta vorbesti. Exista, insa, riscul obsinuintei. Cand vorbesti despre ceva ce nu mai stii ce este. Si ar fi gresit. Utilajul nu este o tiribomba in care te dai la distractie. Acesta este o constructie mecanica atat de complexa incat, daca nu stii sa o stapanesti, te stapaneste ea pe tine. Si e buba. Utilajul are nevoie de o exploatare conform documentatiei tehnice si de revizii periodice. Iar tu ai nevoie de noi, pentru ca te vom tine tot timpul atenti cu privire la importanta utilajului tau.

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-253 iti accentueaza gustul pentru performanta
Acest rulment se vinde in pereche. De asemenea, este indicat ca, la reparatie, sa schimbi si simeringul care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Recomandam intotdeauna montarea in pereche a rulmentilor. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita. Si de un mecanic care stie sa o foloseasca!

Incepem cu o veste buna
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si nu este doar o stire fara continut, este realitatea. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid si afabil la orice apel. Apoi, vor identifica problema. Apoi iti vor da solutia. Si nu una generala, ca pentru toata lumea, ci aceea specifica utilajului tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, cat ai zice ACN, piesa va fi deja in drum spre tine. Bucura-te de recomandarile noastre. Lucrarea din santier asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Garantie
Sezi linistit, acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-253 cumparat de la noi vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Sunt rare astfel de cazuri, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Nu ocupa loc, nu cer de mancare.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi acest stralucit rulment, atunci este momentul sa ne auzim la un telefon. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal componenta dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Montajul rulmentului  este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a pune din nou utilajul pe status de exploatare. Iti dam sun sfat cu specific romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa bata cu ciocanul pe ideea “lasa ca stiu eu sefu’!”.  Daca nu stie cum se face, s-a dus bugetul tau destinate reparatiei. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura