Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
UXE98QLF-SC
Out Of stock
Descriere
Suntem nerabdatori ca acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-200 aflat la noi in depozit, sa puna din nou pe picioare utilajul tau cazut din cauza sistemului de transmisie. Noul impuls pe care i-l va asigura acest articol va fi binevenit fara doar si poate. Componentele mecanice pe care ti le oferim sunt de cea mai buna calitate, deoarece sunt concepute de inginerii creativi de la cele mai renumite fabrici din lume. Ei inoveaza cu multa inteligenta si pasiune. Iar produsele imaginate de ei ajung si la utilajul tau. Uite, executa montajul rulmentului chiar acum. Iar echipamentul se va reintoarce la treaba din nou, vesel si vivace.

Fiecare echipament mecanic are propriul lui song. Dupa atatea luni si ani de exploatare, orice antreprenor isi va recunoaste sunetul masinii sale dintr-o mie. O poate face cu ochii inchisi si cu mainile legate la spate. El va auzi primul daca notele suna fals, daca refrenul e din alt cantec, sau daca o da in cantece de chefuiala si pierzanie. Inseamna ca utilajul este pe cale sa o ia razna. Suna la noi. Avem acordori talentati, stiu exact unde sa umble si ce coarde sa atinga. In curand, utilajul tau va canta din nou „Fericirea are chipul tau” pe santierul efervescent.

Alege acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-200 si vei vedea ce inseamna performanta
Chiar daca suna usor didactic, rulmentul este format dintr-un set de bile din otel cilindrice de otel sustinute impreuna de doua benzi tot din otel, si este montat in interiorul butucului rotii. Butucul asigura contactul rotii cu corpul utilajului. Un lucru ca trebuie facut periodic, sau de cate ori este nevoie, il reprezinta lubrifierea acestui articol. Daca ungerea nu este efectuata corect, sau lipseste cu desavarsire, atunci frecarea componentelor din butuc si din rulment devine accentuate si le uzeaza, iar rulmentul va trebui foarte curand sa fie schimbat. Zgomotele care iti indica o defectiune la butuc se fac auzite in timpul rularii utilajului, mai ales cand acesta este accelerat.

Informatia vine la pachet cu piesa comandata!
Suna-ne acum sau oricand si iti oferim toate detaliile de care ai nevoie despre acest rulment. Oricare dintre colegii nostri de la departamentul tehnic te poate lamuri in orice privinta si, daca e nevoie, te va indruma fara probleme in directia luarii deciziei ideale pentru tine. Consultanta tehnica este complet gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Garantie
Vei gasi in coletelul fermecat, pe langa actele care insotesc acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-200 si o surpriza - un certificat de garantie, valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Reducem drastic surprizele neplacute care pot interveni pe parcurs.

Livrare
Modalitatea de livrare a piesei comandate este cea prin curierat rapid. Primesti comanda oriunde te-ai afla pe in tara. Ai beneficiul de a putea deschide coletul inainte sa platesti si de a te asigura ca rulmentii se afla in cea mai buna stare, evitand astfel orice posibila nemultumire ulterioara. Poti veni si direct la sediul nostru din apropiere de Bucuresti pentru a ridica articolul, daca iti este mai la indemana. Te asteptam! Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur, mai performanta!

Montaj
Solicita-ne suportul inclusiv pentru la montaj si il vei primi mai mult decat rapid, chiar la punctul tau de lucru, de la unul din mecanicii nostri colaboratori. Acestia vor monta rulmentii folosind o presa mecanica, pentru a evita orice risc al unor deformari ale pieselor si pentru a facilita o utilizare mai indelungata si optima a lor. Suntem la dispozitia ta pentru orice interventie necesara utilajului, asa ca suna-ne chiar acum!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura