Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-253

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
7H3O064S-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-253 este o piesa de calitate superioara. Este o piesa de transmisie clasica, de o larga recunoastere in sector. Se afla in topul celor mai bine vandute piese din categoria ei, ceea ce dovedeste justetea alegerilor noastre in materie de achizitii. Este o piesa disponibila oricand si poate fi expediata oriunde in tara. Paseste cu incredere in depozitul nostru. Aici vei intalni, multe alte piese de schimb compatibile cu utilajele tale.

Afla de la noi ca productivitatea utilajului tau nu necesita doar efortul tau exclusiv. Implicarea ta este importanta dar insuficienta. Mai ales cand utilajul se defecteaza. Cand nu functioneaza, cand nu produce “pitaci”. Atunci efortului tau ii trebuie un element de rezistenta. Acela este efortul nostru. Un management performant al pieselor de schimb inseamna un management bun al protofoliului de furnizori de suport. Asta reduce costurile, si maximizeaza eficienta interventiilor. Cand are cine, timpul ramane o variabila marginala. Cine este ACN.

Rulment butuc Dana Spicer 112-253 - paseste cu incredere in depozitul nostru
Acest rulment butuc din gama Dana Spicer, este prelucrat dintr-un aliaj din otel super rezistent in conditiile unei exploatari intense. Asigura un transfer eficient al greutatii masinii catre rotile utilajului, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si face posibil un consum redus de combustibil.

Ia d-aici, ca e pe gratis!
A te hotari asupra unui lucru poate fi, uneori, o adevarata bataie de cap. Mai ales daca nu esti foarte bine informat, caci o banuiala in plus inseamna o informatie in minus. Te scutim noi de astfel de momente. Mai ales cand te lasa utilajul sa privesti lung si plat linia orizontului de asteptare. Consultantii nostri iti ofera gratuit tot setul de informatii legate de problema ta tehnica. Daca ai zece probleme diferite, ei au pentru fiecare setul de informatii relevant. Experienta lor raspunde la toate problemele. Fara numar.

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa cumperi un rulment butuc Dana Spicer 112-253 fa-o de la depozitul nostru. Relaxat si increzator. Avem produse incomparabil mai bune decat ce ofera piata. Mai mult decat atat, iti oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Este tot ce-ti trebuie pentru un business fara griji.

Livrare
La noi se lucreaza ca intr-o colonie de furnici. Ajunge sa vii intr-o zi pe la noi ca sa vezi cu ochii tai acest lucru. Suntem competenti, implicati si empatici. Ne dorim ce iti doresti si tu, adica sa intri rapid in posesia piesei comandate. O primesti in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal de la sediul nostru, daca esti prin zona! Afli detalii utilizand datele din contact. Iar noi ne ocupam de tot.

Montaj
Mare grija la montaj, domnule antreprenor! Este o lucrare pe care nu o efectueaza oricine. Montajul poate compromite tot efortul tau si al nostru, daca nu este unul de calitate. Iti trebuie un mecanic bun. Daca il ai, succes. Daca nu il ai, iti trimitem noi unul bun. Foarte bun. Succes din nou!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura