Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
UONMS17V-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-65 este cea mai buna varianta pe care o gasesti pe piata interna. A fost conceput si fabricat pentru a rezista neintrerupt o perioada indelungata, in conditii de exploatare exceptionale. Rolul rulmentului nu este atat simplu, este chiar crucial deoarece este cel care face ca deplasarea utilajului sa fie permanent sub control. Acest articol se afla permanent la noi in depozit, usor de livrat in orice zona din tara. Nu trebuie decat sa ne contactezi pentru comanda.

Avem o echipa de consultantii tehnici, consolidata, pregatita gata sa iti ofere cele mai bune recomandari tehnice sau chiar mecanice. Spre exemplu, ei te vor invata cum sa iti calculezi bugetul pentru revizii si inlocuire piese de schimb nu dupa cost ci dupa durata lor de viata. Un antreprenor cu un business matur va pune pe lista ce caracteristici trebuie sa indeplineasca piesa pe care vrea sa o aprovizioneze. Caracteristica pret va fi intotdeauna dupa caracteristicile : calitate, rezistenta, conceptie, brand. Invatam unii de la altii si devenim mai buni.

Rulment butuc Dana Spicer 112-65 o viata lunga si sanatoasa...
…poate avea, daca ii asiguri o intretinere adecvata cu lubrifianti premium si un montaj corect. Un bun management tehnic al sistemului de transmisie insemnand mentenanta in corpore si nu pe bucati reprezinta, de asemenea, o cerinta obligatorie. Regulile de intretinere sunt putine, trebuie doar sa le cunosti si sa le respecti.

Consultana la minut
Am pus umarul impreuna pentru dezvoltarea acestui sector economic, deci trebuie sa fim solidari. De aceea, am pus pe picioare acest serviciu de consultanta gratuit pe care il oferim tuturor clientilor. Suntem alaturi de ei oricand si oriunde te-ai afla. Vor primi la cerere: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului cu deplasare la utilaj, indiferent in ce parte a tarii se afla.  Jucam in aceeasi echipa.

Garantie
Ca sa nu existe confuzii in procesul de comanda/expediere, avem grija sa primesti toate documentele in regula. Facturi, avize de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc.  Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! In plus, acest rulment butuc Dana Spicer 112-65 vine insotit se de un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Sunt cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii faci pentru o comanda incheiata cu succes. Ne poti contacta telefonic sau poti depune o cerere pe site-ul nostru. Rulmentul va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a trage o fuga la sediul nostru. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul iti poate permite sa ai tot felul de idei, insa functioneaza doar una - solicita un mecanic profesionist. Orice alta varianta este o idee proasta, mai ales in ce priveste montajul unui rulment la diferential. Un mecanic bun te va scuti de costuri suplimentare, de stress si de pierderea luptei cu propria incompetenta in materie de tehnica!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura