Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
KY1LUR7J-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand iti recomandam un rulment butuc Dana Spicer 112-78 avem toate datele pe care sa ne bazam recomandarea. Bazati si convinsi. Iar convingerea noastra vine din studiul atent al pietei, din analiza si evaluarea cantitativa si calitativa a fiecarui produs care stim ca te-ar interesa. Ceea ce alegem noi este compatibil cu ce ai alege. Gandim la fel, iubim la fel, muncim la fel cum zis-a bine canticelul. Utilajul tau va rula silentios si sigur la locul lui de munca.

In “A XII-a noapte” personajele se incurca atat de mult intre ele, pornind de la o neintelegere, incat te intrebi, la un moment dat, daca mai dezleaga cineva firele. Shakespeare, genial ca in toata opera lui, le dezleaga. Dar ce te faci, insa, cand apare o a XIII-a noapte in parcul tau de utilaje. Cand cade o piesa si din cauza asta cad si altele. Nu e marele Will sa le rezolve. Nu e nici macar nea Petrica-Malvolio, care le desface pana le face. Nu este nimic, o va rezolva genialii nostri specialisti tehnici. Vor lua problema act cu act, scena cu scena si vor conduce situatia ta tehnica spre un happy ending. Lumea va aplauda in picioare.

Rulment butuc Dana Spicer 112-78 necesita atentie si intretinere
O problema comuna cu care se confrunta rulmentii adeseori in timpul exploatarii, o reprezinta particulele straine de praf, de murdarie vascoasa sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa le deterioreze suprafata si sa le scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii in exploatare. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Nu trebuie decat sa apuci mana care ti se intinde
Uneori nu ajunge, pentru rezolvarea unor probleme de natura tehnica, doar ce ai invatat tu in timpul exploatarii utilajului pe care il detii. Sunt lucruri care te depasesc, mai ales cele care presupun calificare. Dar nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de competenta. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Ei iti ofera gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru piesa de schimb si pentru montajul ei, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului comandat. Suntem mana ta dreapta!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-78 vine insotit de un certificat de garantie de 6 luni de zile, pentru defecte datorate fabricatiei. Acest certificat de garantie si factura fiscala sunt documentele importante care nu trebuie sa lipseasca la insotirea marfii. Iar cand ajung, pune-le undeva bine si sigur la pastrare. Ele sunt actele de identitate ale piesei de schimb.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa comanzi rulmentul de la noi, suna-ne sau completeaza cererea de pe site. Noi vom grabi expedierea produsului, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs. Poti verifica interiorul pachetului pentru orice eventualitate. De asemenea, te asteptam la sediul nostru, de unde poti ridica piesa personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem pregatiti pentru orice semn de la tine.

Montaj
Montajul este o etapa finala dar si foarte importanta. Achizitionarea unei piese de schimb este inutila fara un montaj corect si non traumatic al acesteia. Apeleaza, asadar, la mecanici calificati sau la ateliere specifice pentru a executa aceasta operatiune cu succes. Te putem consilia, desigur, si pentru aceasta etapa, trebuie doar sa ne si o echipa de service mobile, cu care colaboram, iti va asigura montajul.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura