Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-263

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
ANLFXDHM-SC
Out Of stock
Descriere
Renunta la incertitudine si alege lumina pieselor de schimb de inalta calitate! Nu mai pierde timpul cu produse slabe si de provenienta necertificata. Alege siguranta si stabilitatea cu un rulment butuc Dana Spicer 212-263 Abandoneaza intalnirile nedorite cu mecanicii si bucura-te cat mai multa vreme de functionarea impecabila a utilajului tau. Avem incredere ca nu te vei lasa pacalit de produsele neconforme doar pentru ca le gasesti la pret de chilipir. Scoate-ti utilajul la lumina, da-i posibilitatea sa performeze!

Care sunt atuurile unei piese de calitate superioara? Culoarea? Cat de fotogenica e? Numele si prenumele? Rubish! O piesa buna straluceste nu prin luciu ci prin: durabilitate, robustete, fiabilitate. Iti propunem sa achizitionezi repere de brand, precum acest rulment Dana Spicer ca sa te lamuresti singur ce inseamna calitatea. Alege din depozitul nostru tot ce crezi ca ti se potriveste. Vom raspunde rapid solicitarii tale.

Rulment butuc Dana Spicer 212-263 iti scoate utilajul la lumina

Rolul acestei piese este bine definit in functionarea corecta si eficienta a oricarui utilaj greu, indiferent de aria sa de caracteristici. Acest articol face posibila rularea rotilor (fata sau spate) cu viteze apreciabile, fara riscul unei frecari peste limitele admise la contactul dintre aceastea si axul utilajului. O directie fortata a utilajului poate fi un simptom ca ceva nu este in regula. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri si nu pe toate simultan, chiar daca directia functioneaza, atunci problema se limiteaza la rulmenti, semn ca trebuie inlocuiti cat mai repede posibil.

Consultanta intotdeauna cu neobosita eleganta
Recomandarile oferite de specialistii nostri sunt competente, argumentate si absolut gratuite. Ti le ofera din tot sufletul. Ei sunt calzi, empatici si operativi, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc.  Bate la poarta, iti vor deschide imediat. Esti binevenit.

Garantie
Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, nu va ajunge la tine decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si acest rulment butuc Dana Spicer 212-263 cumparat de la noi, va avea una in pachetel. Pune-o bine, intr-un loc sigur. Pentru ca este importanta.

Livrare
Piesa de schimb solicitata de la noi va ajunge la tine rapid si sigur. Cat ai pocni din degete. Avem acces la toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Montaj
Ai nevoie de asistenta pentru montarea pieselor? Si nu ne referim la o domnul care prezinta starea vremii dimineata la TV, ci la un mecanic care lucreaza pana seara in atelier. Daca nu cunosti niciunul, ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat omul potrivit. Este disponibil si dispus sa ajunga oriunde pe tot intinsul patriei. El te va ajuta sa montezi rulmentul fara nici o bataie de cap. Chiar si pentru alte reparatii.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura