Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-263

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
MIKV804F-SC
Out Of stock
Descriere
Poti cunoaste mai bine calitatile piesei noastre de schimb denumite rulment butuc Dana Spicer 112-263 si pe care o avem in depozit, vizitandu-ne site-ul. Iar daca doresti informatii in plus legate de caracteristici, pret si celelalte detalii legate de livrare, le poti obtine de la consultantii nostri. Sunt competenti si foarte operativi. Si constienti ca ai un buget alocat pentru reparatii si nu vrei sa-l depasesti. Asadar sunt responsabili. Avem grija de tot ce inseamna business-ul tau. Tu doar ai grija ca sa avem grija.

Gandirea strategica in business nu este o expresie pretioasa care sa dea bine la o tacla simandicoasa. Utilajul tau are nevoie sa fie functional, in regim de exploatare maxima, vreme indelungata. Poti pune umarul la functionarea lui prin deciziile pe care le iei. De la cele legate de contracte si de gradul de complexitate al lucrarilor, pana la cele legate de posibilele defectiuni sau accidente.  Esti responsabil pentru toate si nu trebuie sa lasi depasit de probleme. In lupta cu cu ele ai langa tine un aliat puternic si care nu pierde niciodata bataliile. Ne ai pe noi. Acesta inseamna sa ai o gandire strategica in business.

Rulment butuc Dana Spicer 112-263 are grija ca sa ai grija
Se recomanda ca acest rulment butuc sa fie achizitonat impreuna cu perechea lui si montarea tot in pereche, rolul acestora fiind acela de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicata si inlocuirea simeringului care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor precum si verificarea uleiul utilizat in transmisia finala, respectiv sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca este nevoie de o presa mecanica pentru montarea lor in pozitia corecta.

Intelegerea este mama succesului
Uneori afli asta chiar de la inceput. Cand ai sunat si ti-a raspuns unul din consultantii nostri. Cand i-ai spus ca utilajul tau a suferit o defectiune si ti-a raspuns ca sigur este ceva ce se poate rezolva. Din cateva intrebari a ajuns la miezul problemei. Apoi ti-a oferit solutia. Uneori chiar si una de rezerva, pentru ca este bine sa ai de unde alege. N-ai apucat sa-l intrebi cat costa caci ti-a spus deja ca discutia profesionala a fost una pro bono. Rezultatul? Piesa e in masina la curier. Vine la tine.

Garantie
Faptul ca ai cumparat de la noi este o dovada de incredere. Nu vrem sa ti-o inselam, chiar daca nu ar fi din vina noastra.  Asadar vom trimite impreuna cu comanda si certificatul de garantie. Astfel, un rulment butuc Dana Spicer 112-263 dispune de o perioada de 6 luni de garantie, pentru toate defectiunile din fabrica.

Livrare
In ceea ce priveste livrarea, ne place sa fim rapizi. Cei mai rapizi. Asadar, poti sa ne contactezi telefonic sau poti sa ne scrii direct pe site, indiferent cum comanda urmeaza sa fie livrata in cel mult 24 de ore, cu plata ramburs. Sau poti sa ne faci o vizita la sediul de la Jilava, colt cu Bucurestiul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu alegi, noi ne facem treaba.

Montaj
Operatiunea de montaj nu este chiar o joaca. Iti recomandam foarte serios sa desemnezi cu mare atentie persoana care se va ocupa de montajul rulmentilor la transmisia de pe utilaj. Cauta sa fie profesionisti cu experienta mare in domeniu. Daca nu te descurci ne poti contacta si pe noi. Avem recomandari sigure pentru tine, oriunde in tara. Agenda cu contacte e full.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura