Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-263

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
7V2NGXFA-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautare de un rulment butuc Dana Spicer 311-112-263 te poti opri, ai dat lovitura. Adica l-ai gasit, este la noi in depozit, gata echipat pentru a asigura utilajului tau o inlocuire ca de succes. Odihnit, bine etansat si lubrifiat, gata sa aduca utilajului tau portii mari de viata mecanica. El se adauga unei echipe extrem de largi de piese de schimb pentru tot ce inseamna ansamblele si subansamblele care definesc masina ta industriala. Le-am adus special pentru utilajele tale si acopera cam tot ce inseamna reparatie. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii.

Obiectivul nostru final este sa ne facem clientii multumiti. Pentru a-l indeplini scoatem din arsenal toate abilitatile noastre. Avem cele mai bune informatii si le oferim gratuit.  Avem cele mai bune produse si cele mai bune preturi. Avem cel mai complet set de solutii pentru expedierea rapida a produselor solicitate. Avem un portofoliu solid de colaboratori mecanici care iti pot sari in ajutor la montaj. Avem furnizori nume grele pe piata mondiala. Avem curaj, entuziasm si putere de munca. Avem tot ce vrei sa ai. Cauta-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 311-112-263 iti confera siguranta si eficienta
Acest rulment butuc este conceput sa reziste la exploatare intensa, dintr-un aliaj metalic extrem de dur. Nu numai ca isi pastreaza calitatile indiferent cat de grele sunt zilele munca, dar este indispensabil grupului reductor, caruia ii ofera o siguranta in functionare impecabila, pentru o perioada lunga de timp. Asigura un transfer eficient al greutatii utilajului catre roti, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Daca ne alegi la noi, scapi de nevoi!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale rulmentului sau intregului sistem de transmisie, sau daca nu stii cat de compatibil este cu utilajul tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate argumentele si datele cu care sa iti completeze lipsa de informatie.  Ei iti vor vorbi pe limba ta, nesofisticat, departe de limbajul tehnic si de neinteles, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si pune-i la incercare. Vei avea o surpriza placuta.

Garantie
Nu trebuie sa stai cu inima cat un purice, deoarece am luat toate masurile de siguranta necesare. Fiecare produs beneficiaza de o perioada de garantie. Acest rulment butuc Dana Spicer 311-112-263 detine un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta este valabil pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Livrare
Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si produsul destinat reparatiei pe care l-ai comandat. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti pachetul in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, il poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Intotdeauna simplu.

Montaj
Toata lumea stie deja asta - montajul corespunzator al unui rulment este un moment important inainte ca utilajul sa reintre in exploatare. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde din tara, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura