Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru excavator JCB 8065

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8065
Cod produs
QOXR7F86-IA
Out Of stock
Descriere
Simering eclisa excavator JCB 8065 - aici este raspunsul tau la toate problemele de etanseitate! Cu calitati tehnice de neegalat si o rezistenta ce-l face si pe Hulk sa se simta invidios, acesta este must-have-ul pentru transmisia ta. Si hai sa vorbim despre pret… este atat de prietenos cu buzunarul tau incat vei crede ca facem o petrecere cu reduceri la fiecare comanda! Nu rata aceasta oferta senzationala! Montarea componentei se face la eclisa excavatorului.

Alege si pentru excavatoarele JCB 8065DL si JCB 8065RTS pentru ca dorim sa te vedem cat mai curand bucurandu-te de performanta absoluta! Simeringul acesta este compatibil. Consilierii te ajuta sa gasesti rapid piesele de schimb de care ai nevoie pentru utilajele tale grele. De la cele mai simple la cele mai complexe, avem tot ceea ce iti trebuie. Si daca ai nevoie de servicii de mentenanta sau de reparatii, nu trebuie decat sa ne suni. Suntem mereu pregatiti sa iti oferim cele mai bune solutii.

Simering eclisa excavator JCB 8065 - magnific este putin spus!
Produsul nostru indeplineste o functie extrem de necesara: protejeaza de daunatori! Praful, rugina, umezeala si alte impuritati nu vor putea sa patrunda in angrenaj si nici sa uzeze o serie de piese de schimb mult mai costisitoare! Odata patrunsi in interior, acesti factori pot deveni distrugatori pentru unele piese, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii si mai mari! Jucand un rol principal in procesul de protejare al componentelor, simeringul trebuie sa fie o super investitie de durata!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering eclisa pentru excavator JCB 8065 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest simering eclisa excavator JCB 8065 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura