Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
32U4AF6B-IA
Out Of stock
Descriere
Investeste in calitate si eficienta cu acest simering eclisa buldoexcavator JCB 3CX de incredere! Componenta esentiala pentru transmisia utilajului, acesta asigura siguranta si performanta superioara. Fiabil si rezistent in fata solicitarilor grele, simeringul acesta este alegerea perfecta. Montarea lui se face la eclisa buldoexcavatorului. Profita de pretul atragator. Livrare rapida in doar 24 de ore pentru ca tu sa nu pierzi timp pretios. Solicita oferta si plaseaza comanda imediat!

La noi, vei descoperi o echipa de profesionisti pasionati de utilaje grele! Oferim consultanta gratuita pentru alegerea pieselor de schimb potrivite si solutii tehnice adaptate nevoilor tale. Echipa noastra de consilieri si mecanici foarte buni te va sprijini in alegerea celor mai bune optiuni. Iti putem asigura si mentenanta corecta a utilajelor tale ca sa ai o afacere profitabila si fara surprize neplacute. Detaliile despre aceste servicii le poti obtine oricand de la consilierii nostri!

Simering eclisa buldoexcavator JCB 3CX - incearca-l si descopera calitatea!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 3CX vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Acest simering eclisa buldoexcavator JCB 3CX va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura