Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru excavator JCB 100C-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 100C-1
Cod produs
8X7DQGAM-IA
Out Of stock
Descriere
Bun venit in lumea simeringului de inalta calitate! Aici gasesti secretul unei transmisii impecabile, cu etanseitate si performanta pe masura. Un simering eclisa excavator JCB 100C-1 este exact ce ai nevoie! Rezista de zici ca a fost antrenat la maraton si eficienta lui te va lasa cu gura cascata de uimire. Monteaza-l la eclisa excavatorului si incearca sa tii gura inchisa! Si stii ce-i mai misto? Pretul este atragator, faci o afacere profitabila. Comanda acum ca sa-ti vezi utilajul cum zboara pe santier!

Stii cum se spune, nu? Consilierul cu mintea odihnita gaseste piesa de schimb dorita! Ei bine, la noi ai la dispozitie nu unul, ci o intreaga echipa de consilieri super-priceputi. Vei beneficia de consultanta gratuita si de un ghidaj care te va ajuta sa iei cea mai buna decizie. Echipa noastra de profesionisti isi pune mintea si inima in a-ti oferi cele mai bune solutii tehnice pentru a-ti mentine utilajele grele in forma maxima! Suna-ne acum!

Simering eclisa excavator JCB 100C-1 - cere o oferta si comanda-l!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest simering eclisa pentru excavator JCB 100C-1 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering eclisa excavator JCB 100C-1 pe care il doresti!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura