Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru excavator JCB 8056

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8056
Cod produs
LQH543EP-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un simering care sa iti ofere etanseitate si performanta ca-n povesti? Ai nimerit fix in locul potrivit! Un simering eclisa excavator JCB 8056 rezista de parca ar fi supravietuit tuturor zmeilor. Piesa este foarte eficienta! Vei observa imediat ce il amplasezi la eclisa excavatorului. Iar pretul e fix pe placul tau, ti-l permiti fara niciun efort. Nu sta pe ganduri, comanda acum si bucura-te de livrare rapida! Iti reiei activitatea pe santier cat ai zice „simering”!

Echipa noastra de consilieri te asteapta cu bratele deschise, gata sa te ajute sa gasesti piesa dorita pentru utilajul tau. Nu te teme, nu iti vom da un dictionar tehnic si sa te lasam singur sa te descurci. Noi suntem aici ca sa iti oferim consultanta gratuita si sa te insotim pas cu pas in cautarea celei mai bune solutii tehnice. Pentru noi, tu esti ca un membru al familiei si ne dorim doar sa te vedem zambind manevrand echipamentul! Ia legatura cu noi acum!

Simering eclisa excavator JCB 8056 - in slujba utilajului tau!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest simering eclisa pentru excavator JCB 8056 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest simering eclisa excavator JCB 8056 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura