Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru cupa excavator JCB 8056

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8056
Cod produs
4U1KGMAR-IA
Out Of stock
Descriere
Calitatea superioara si eficienta de necontestat definesc acest simering oala tija cilindru cupa JCB 8056 performant. Acest simering asigura o transmisie fara probleme si o functionare optima a utilajului tau. Este foarte eficient daca il montezi la oala si tija cilindru cupa a excavatorului. Protectia adusa de acesta va fi formidabila. Alege aceasta componenta de inalta calitate si beneficiaza de toate avantajele unei performante superioare in orice situatie!

Hai sa punem punctul pe „i-ul” utilajelor tale grele! Oferim consultanta gratuita si consiliere de la specialisti cu experienta, care te vor ajuta sa iei deciziile corecte in privinta pieselor de schimb. Echipa noastra de mecanici sunt ca niste magicieni ai reparatiilor, redand utilajelor tale puterea si eficienta. Cu serviciile noastre de top si atentia noastra la detalii, vei intelege de ce suntem alegerea perfecta pentru intretinerea utilajelor grele!  Alege ACN Piese Utilaje!

Simering oala tija cilindru cupa JCB 8056 - pentru un excavator care vrea sa faca treaba!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Simering oala si tija cilindru cupa pentru excavator JCB 8056 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest simering oala tija cilindru cupa JCB 8056 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura