Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru cupa buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3C
Cod produs
UVH87MKP-IA
Out Of stock
Descriere
Simering oala tija cilindru cupa JCB 3C - prezent deja in depozitul nostru! Investeste in acest simering exceptional, ce asigura etanseitate eficienta si performanta optima in transmisia utilajelor grele. Piesa este esentiala in functionarea optima a buldoexcavatorului. Ea se va monta la oala si tija cilindru a cupei echipamentului. Profita de pretul avantajos! Livrarea este rapida pentru ca piesa sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil. Iti oferim un simering de incredere si eficient.

La noi, piesele de schimb pentru utilaje grele nu sunt doar obiecte, ci sunt ca niste parteneri de incredere in afacerea ta. Consilierii nostri sunt avocatii succesului tau, gata sa te sfatuiasca si sa te ajute sa iei cele mai bune decizii. Cu serviciile noastre de mentenanta si mecanicii nostri priceputi, vei avea utilajele tale gata de exloatare in orice clipa. Impreuna, vom construi o afacere solida si profitabila! Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri ACN pentru mai multe detalii!

Simering oala tija cilindru cupa JCB 3C - un utilaj perfect sanatos!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Simering oala si tija cilindru cupa pentru buldoexcavator JCB 3C - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest simering oala tija cilindru cupa JCB 3C va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura