Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru cupa buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
RAQHSTW7-IA
Out Of stock
Descriere
Opteaza pentru calitate si eficienta cu acest simering oala tija cilindru cupa JCB 4CX de inalta performanta! Fiind o componenta vitala pentru transmisia utilajelor grele, acesta asigura etanseitate si functionare optima si in conditii aspre de munca. Rezistenta sa remarcabila si durabilitatea deosebita il fac indispensabil in medii solicitante. Montajul piesei se face la oala si tija cilindru a cupei echipamentului. Profita acum de pretul avantajos si permite-ti utilizarea optima a utilajului.

La ACN Piese Utilaje gasesti mai mult decat piese de schimb pentru utilajele grele - gasesti si servicii complete pentru afacerea ta! Oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa iei decizii informate si sa economisesti bani. Consilierii nostri iti vor oferi sfaturi utile pentru a gasi piesele de care ai nevoie si pentru a mentine utilajele tale functionale. Serviciile noastre de mentenanta si service-ul mobil te vor ajuta sa previi defectele si sa pastrezi echipamentele tale exploatabile.

Simering oala tija cilindru cupa JCB 4CX - fara surprize nedorite!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest simering oala si tija cilindru cupa pentru buldoexcavator JCB 4CX are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering oala tija cilindru cupa JCB 4CX se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura