Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru boom buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
XZNS2HP5-IA
Out Of stock
Descriere
Simering oala tija cilindru boom JCB 4CX  - alegerea profesionistilor in domeniul utilajelor grele! Aceasta componenta este sinonima cu performanta si calitatea superioara. Fii la inaltimea cerintelor tale si alege simeringul nostru pentru a-ti proteja echipamentul si pentru a te bucura de o functionare fara probleme. Componenta trebuie montata la oala si tija cilindru boom a buldoexcavatorului. Problemele vor disparea pentru ca piesa este foarte bine realizata!

Cand vine vorba de utilaje grele, suntem ca un navigator experimentat care te ghideaza prin valurile incerte ale pieselor de schimb. Consilierii nostri sunt ca niste busole tehnice care iti indica mereu directia corecta. Iar mecanicii nostri sunt capitani iscusiti care aduc utilajele tale in siguranta in portul reparatiilor. Alatura-te echipajului nostru si vei calatori pe ape linistite catre succesul afacerii tale! ACN Piese Utilaje este partenerul tau care stie de ce ai nevoie!

Simering oala tija cilindru boom JCB 4CX - conceput sa reziste!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest simering oala si tija cilindru boom pentru buldoexcavator JCB 4CX are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering oala tija cilindru boom JCB 4CX va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura