Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru rotire excavator JCB 8060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8060
Cod produs
0R83CO7E-IA
Out Of stock
Descriere
Acest simering oala tija cilindru rotire JCB 8060 este partenerul perfect pentru vehiculul tau greu. Alege-i un simering care asigura protectia transmisiei si o functionare fara cusur. Produsul trebuie amplasat la oala si tija cilindru rotire a excavatorului. Profita de calitatile tehnice exceptionale ale acestei piese si bucura-te de o experienta de utilizare fluida si eficienta a echipamentului tau! Cere o oferta si descopera si pretul foarte atractiv de achizitie!

La ACN Piese Utilaje, nu vei gasi doar piese de schimb pentru utilaje grele, ci si o echipa de detectivi tehnici gata sa rezolve orice mister al utilajelor tale. Oferim consultanta gratuita si consiliere personalizata pentru a-ti satisface nevoile. Iar serviciile noastre de mentenanta sunt un program de ingrijire pentru utilajele tale bine pus la punct. Totul este menit sa le prelungeasca durata de viata. Alege-ne si vei descoperi ca suntem partenerul perfect pentru afacerea ta!

Simering oala tija cilindru rotire JCB 8060 - exploateaza-ti utilajul in siguranta!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar: asigura protectia in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea angrenajului! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest simering oala si tija cilindru rotire pentru excavator JCB 8060 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest simering oala tija cilindru rotire JCB 8060 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura