Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru cupa excavator JCB 8060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8060
Cod produs
0L2YWCKN-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o transmisie de exceptie, alege un simering oala tija cilindru cupa JCB 8060 pe care sa te bazezi! Calitatea sa superioara si eficienta de necontestat fac din aceasta piesa de schimb alegerea ideala pentru excavatorul tau. Cu etanseitatea sa desavarsita si performanta sa remarcabila, simeringul acesta iti ofera linistea si siguranta unei transmisii eficiente si protejate. Monteaza piesa la oala si tija cilindru cupa a echipamentului. Nu rata oportunitatea de a investi in performanta utilajului tau!

Daca piesele de schimb pentru utilaje grele sunt ca niste puzzle-uri complexe, noi suntem acolo sa te ajutam sa le asamblezi perfect. Consilierii nostri sunt niste experti in rezolvarea puzzle-urilor, gata sa te indrume pas cu pas catre solutia potrivita. Iar serviciile noastre de mentenanta sunt niste unelte de intretinere, menite sa pastreze utilajele tale in cea mai buna forma. Fii sigur ca noi vom face ca toate piesele sa se potriveasca! Contacteaza-ne!

Simering oala tija cilindru cupa JCB 8060 - disponibil oricand doresti!
Ceea ce face acest simering este sa faca o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest simering oala si tija cilindru cupa pentru excavator JCB 8060 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering oala tija cilindru cupa JCB 8060 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura