Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru cupa buldoexcavator JCB 4CS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CS
Cod produs
FUAGY0EI-IA
Out Of stock
Descriere
Fii in pas cu performanta si fiabilitatea cu acest simering oala tija cilindru cupa JCB 4CS de calitate superioara! Acesta asigura etanseitate si functionare optima a utilajului in conditii extrem de dificile. Piesa de schimb din oferta noastra permite o functionare eficienta si sigura a utilajului. Ca sa obtii rezultate maxime, monteaza simeringul la oala si tija cilindru a cupei buldoexcavatorului. Din punct de vedere al pretului, poti sta linistit. Este o componenta ce are un cost redus.

Alege calitatea si serviciile complete oferite firma noastra! Avem piese de schimb de cea mai buna calitate si consilieri experimentati care te vor ajuta sa gasesti exact ceea ce cauti. Serviciile noastre de mentenanta te vor ajuta sa previi defectele si sa economisesti bani, iar serviciul nostru mobil iti va fi mereu la dispozitie oriunde te-ai afla. Nu uita ca o buna intretinere a utilajelor tale poate face diferenta dintre o afacere profitabila si una care stagneaza.

Simering oala tija cilindru cupa JCB 4CS - nu refuza o afacere buna!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Acest simering oala si tija cilindru cupa pentru buldoexcavator JCB 4CS se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering oala tija cilindru cupa JCB 4CS si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura