Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala cilindru antebrat buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
CAOLFHRE-IA
Out Of stock
Descriere
Echipeaza-ti utilajul greu cu acest simering oala cilindru antebrat JCB 4CX de calitate superioara! Este o componenta esentiala pentru transmisie, ea asigura etanseitatea si functionarea optima a buldoexcavatorului. Rezistenta si durabilitatea sa il fac alegerea ideala pentru echipamentul tau garantat. Are un pret foarte bun! Il livram urgent ca sa-ti permiti reluarea activitatilor cat mai repede posibil. Solicita acum o oferta consultantilor nostri!

Inainte sa ne cunoastem, poate ca te-ai intrebat: „Oare firma lor are si piese de schimb pentru utilajul meu?” Raspunsul scurt este „da”. Raspunsul lung este: „Da, si nu orice piese, ci cele mai bune, calitative, fiabile, robuste si de incredere piese de schimb pentru utilaje grele pe care le poti gasi.” Si daca inca mai ai indoieli, echipa noastra de experti te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie. Oferim clientilor nostri serviciul de consultanta tehnica in mod absolut gratuit!

Simering oala cilindru antebrat  JCB 4CX - varianta ideala pentru buldoexcavatorul tau!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar: asigura protectia in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea angrenajului! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering oala cilindru antebrat pentru buldoexcavator JCB 4CX se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest simering oala cilindru antebrat JCB 4CX ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura