Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala cilindru antebrat buldoexcavator JCB 4CN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CN
Cod produs
YUILEWQR-IA
Out Of stock
Descriere
Ai gasit solutia ideala pentru transmisia utilajului tau greu! Acest simering oala cilindru antebrat JCB 4CN de calitate superioara garanteaza etanseitatea si performanta optima. Rezistenta si durabilitatea sa il fac indispensabil in medii foarte solicitante. Montarea sa la oala cilindru antebrat a buldoexcavatorului este importanta. Exploatarea utilajului se va face in completa siguranta. Componenta ajunge la tine intr-un timp record si poti continua activitatea fara intarzieri.

Esti in cautarea celor mai bune piese de schimb pentru utilajele tale grele? Nu cauta mai departe! Noi oferim piese de cea mai buna calitate si servicii de consultanta gratuita pentru a te ajuta sa gasesti exact ceea ce ai nevoie. Cu ajutorul expertilor nostri, vei gasi piesele potrivite intr-un timp scurt. In plus, oferim si servicii de mentenanta si service mobil pentru a te ajuta sa mentii utilajele tale in cea mai buna forma posibila. De ce sa iti mai faci griji? Vino la noi si primeste cele mai bune servicii si piese de schimb de top!

Simering oala cilindru antebrat JCB 4CN - buldoexcavatorul va functiona mult mai bine!
Ceea ce face acest simering este sa faca o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest simering oala cilindru antebrat pentru buldoexcavator JCB 4CN are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering oala cilindru antebrat JCB 4CN va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura