Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru excavator JCB 65R-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 65R-1
Cod produs
XDT3G0JW-IA
Out Of stock
Descriere
Investeste in calitatea si performanta transmisiei tale cu acest simering de incredere! Fiind o componenta esentiala, acest simering eclisa excavator JCB 65R-1 asigura etanseitate si functionarea optima a echipamentului. Rezistenta si durabilitatea sa il fac perfect pentru utilajul tau. Iti vei da seama de acest lucru imediat ce il montezi la eclisa excavatorului. Te va uimi si pretul foarte competitiv la care il gasesti in oferta. Revii la activitatile tale imediat pentru ca noi expediem produsul urgent!

Ai nevoie de sfaturi pentru piesele de schimb pentru utilaje grele? Lasa-ne pe noi, caci suntem adevaratii maestri ai acestui domeniu! Echipa noastra de consilieri este gata sa-ti ofere cele mai bune solutii tehnice si sa te ajute sa faci alegeri intelepte. In plus, avem si un service cu „mecanici supersonici”, care te vor ajuta sa pui utilajele pe roate cat ai clipi. Noi suntem partenerul de nadejde pe care il cauti! Contacteaza consilierii ACN Piese Utilaje!

Simering eclisa excavator JCB 65R-1 - face minuni si te scuteste de neplaceri!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest simering eclisa pentru excavator JCB 65R-1 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest simering eclisa excavator JCB 65R-1 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura