Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru excavator JCB 85Z-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 85Z-1
Cod produs
I7QPLJG2-IA
Out Of stock
Descriere
Fa alegerea inteligenta si opteaza pentru acest simering eclisa excavator JCB 85Z-1 de incredere, echivalentul succesului! Ca parte a transmisiei, acesta indeplineste un rol crucial si indispensabil. Beneficiaza de utilitatea si calitatile tehnice remarcabile pe care le ofera. Sa faci montarea lui la eclisa excavatorului. Fiind o piesa rezistenta, fiabila si eficienta, te va impresiona in mod cert. Livrarea rapida, in 24 de ore, iti permite sa te bucuri rapid de beneficiile acestui simering de exceptie.

Ce facem noi pentru tine? Ei bine, suntem ca niste detectori de comori cand vine vorba de piesele de schimb pentru utilajele tale! Consilierii nostri sunt specializati in a gasi exact ceea ce ai nevoie, chiar si atunci cand crezi ca ai pierdut ultima sansa. Lasa-ne sa te ghidam, sa te sfatuim si sa te surprindem cu cele mai bune solutii tehnice. In plus, in echipa noastra avem si mecanici foarte buni, pregatiti sa faca minuni cu utilajele tale! Consultanta tehnica este gratuita, nu intarzia sa ne suni!

Simering eclisa excavator JCB 85Z-1 - o piesa de top pentru utilajul tau!
Produsul nostru indeplineste o functie extrem de necesara: protejeaza de daunatori! Praful, rugina, umezeala si alte impuritati nu vor putea sa patrunda in angrenaj si nici sa uzeze o serie de piese de schimb mult mai costisitoare! Odata patrunsi in interior, acesti factori pot deveni distrugatori pentru unele piese, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii si mai mari! Jucand un rol principal in procesul de protejare al componentelor, simeringul trebuie sa fie o super investitie de durata!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest simering eclisa pentru excavator JCB 85Z-1 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering eclisa excavator JCB 85Z-1 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura