Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
TN5YPD9A-IA
Out Of stock
Descriere
Esti pe punctul de a descoperi un simering de calitate superioara! Indispensabil pentru transmisia utilajelor grele, acest simering eclisa buldoexcavator JCB 4CX asigura etanseitate si functionare optima. Cu proprietati tehnice remarcabile si rezistenta indelungata, nu exista obstacol pe care sa nu il poti invinge. Montarea lui o vei face la eclisa buldoexcavatorului. Achizitioneaza acum piesa de schimb la un pret avantajos. Expedierea este urgenta, pentru ca piesa sa ajunga la tine rapid si sa-ti permita reluarea activitatilor.

Cauta confortul si linistea in alegerea pieselor de schimb pentru utilajele grele! Suntem aici pentru a-ti oferi consultanta gratuita si consiliere de specialitate, astfel incat sa poti face cea mai buna alegere. Consilierii nostri experimentati te vor ghida cu profesionalism si rabdare, oferindu-ti sfaturi pretioase si solutii tehnice inovatoare. Alaturi de ACN Piese Utilaje, vei avea siguranta ca primesti piesele potrivite si ca beneficiezi de servicii de inalta calitate.

Simering eclisa buldoexcavator JCB 4CX - piesa fiabila la indemana ta!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest simering eclisa pentru buldoexcavator JCB 4CX are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering eclisa buldoexcavator JCB 4CX si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura