Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru excavator JCB 57C-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 57C-1
Cod produs
ZLUGQPNW-IA
Out Of stock
Descriere
Esti pe punctul de a descoperi un simering de calitate superioara! Indispensabil pentru transmisia utilajelor grele, un simering eclisa excavator JCB 57C-1 asigura etanseitate si functionare optima. Cu proprietati tehnice remarcabile si rezistenta indelungata, nu exista obstacol pe care sa nu-l poti invinge. Monteaza-l la eclisa excavatorului si te vei convinge de treaba asta. Achizitioneaza acum la un pret avantajos aceasta componenta. Expedierea este urgenta! Piesa va ajunge la tine rapid ca sa-ti permita reluarea activitatilor.

Descopera avantajele colaborarii cu noi, specialistii in piese de schimb pentru utilaje grele! Ne dedicam eforturile pentru a-ti oferi nu doar produse de cea mai inalta calitate, ci si o experienta de neuitat in ceea ce priveste consultanta si serviciile noastre. Echipa noastra de consilieri priceputi si profesionisti te va insoti pe tot parcursul procesului de achizitie, asigurandu-se ca gasesti rapid piesele potrivite, in conformitate cu specificatiile si cerintele tale.

Simering eclisa excavator JCB 57C-1 - o alegere care te lasa cu bani in buzunar!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest simering eclisa pentru excavator JCB 57C-1 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering eclisa excavator JCB 57C-1 pe care il doresti!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura