Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering bolt cilindru rotire pentru excavator JCB 65R-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 65R-1
Cod produs
65V09GJZ-IA
Out Of stock
Descriere
Simering bolt cilindru rotire JCB 65R-1 - iata piesa de schimb pe care o cautai! Ai gasit simeringul ideal pentru transmisia utilajului tau greu! Aceasta piesa deosebit de utila se remarca prin calitatea si fiabilitatea sa. Rezistenta sa exemplara si durabilitatea ii confera o eficienta notabila. Vei face montajul acestei componente la boltul cilindru rotire a excavatorului. Profita acum de pretul competitiv si asigura-ti o piesa de exceptie. Expedierea este rapida si piesa va ajunge la tine intr-un timp record.

Bine ai venit la ACN Piese Utilaje! Aici nu gasesti doar piese de schimb pentru echipamentele tale, ci si o echipa de profesionisti gata sa te ajute cu orice intrebare sau problema legata de utilaj. Oferim consultanta gratuita si consiliere pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta. De asemenea, avem si servicii de mentenanta si un service mobil pentru a fi mereu la dispozitia ta. Nu uita ca o buna intretinere a utilajelor tale poate aduce beneficii semnificative afacerii tale.

Simering bolt cilindru rotire JCB 65R-1 - la noi gasesti numai piese de calitate!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Simering bolt cilindru rotire pentru excavator JCB 65R-1 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest simering bolt cilindru rotire JCB 65R-1 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura