Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering cilindru rotire New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
SVO4FJ1D-AT
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui simering pentru cilindrul de rotire, opreste-te! Tocmai ai gasit piesa potrivita! Acest simering cilindru rotire New Holland NH75 din oferta noastra iti va aduce multiple avantaje pe termen lung. Este o piesa super rezistenta si fiabila, pregatita sa infrunte conditiile atat de dificile de exploatare. Cu un montaj corespunzator, va etansa perfect si va ramane la datorie vreme indelungata. In plus, are si un pret foarte accesibil!

Iti punem la dispozitie un adevarat arsenal de piese de schimb impecabile. Exploreaza intreaga noastra oferta si vezi ce-ti face cu ochiul. Sau, si mai simplu, ne poti suna! Specialistii nostri iti preiau problema si identifica prompt cele mai bune solutii pentru tine. Daca tintesti performanta, suportul tehnic pe care ti-l oferim iti va prinde numai bine. Descopera avantajele pe care le ai apeland la noi!

Simering cilindru rotire New Holland NH75 - pentru un plus de eficienta!
In arhitectura utilajului tau, o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, mai simple sau mai complexe, isi dau concursul ca sa iasa treaba buna si sa te bucuri de o functionare impecabila. Acest simering cilindru rotire buldoexcavator New Holland NH75 ii este indispensabil utilajului tau, fiind o garnitura de etansare cu rol important in functionarea cilindrului de rotire. Uzura sa poate cauza probleme serioase componentelor conexe, incat mult mai simplu este sa il inlocuiesti pe el, daca n-ai chef de interventii tehnice mai complicate.

Vrei sa afli mai multe? Ia-ne la intrebari!
Ca sa fii pe deplin lamurit asupra tuturor aspectelor ce tin de problemele tehnice cu care te confrunti, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta adaptat nevoilor tale, complet gratuit! Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice intrebare sau nelamurire a ta, incat te vei asigura astfel ca adopti cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor ori pentru intretinerea utilajului tau. Apropo de intretinere, nu ti-ar strica un plan personalizat. Contacteaza-ne si poti face rost de el!

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji! Acest simering cilindru rotire New Holland NH75 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, insa, pentru orice eventualitate, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim ca ai nevoie de el cat mai rapid, si ne conformam. Vei primi acest simering cilindru rotire New Holland NH75 in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda online sau telefonic si ti-l expediem de indata. De asemenea, daca esti pe-aproape, ai posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Calitatea si profesionalismul interventiilor tehnice influenteaza considerabil performantele ulterioare ale pieselor montate. Te sfatuim sa apelezi de fiecare data la persoane specializate, ca sa fii sigur ca totul va functiona asa cum te astepti. Stim ca nu-i intotdeauna usor sa gasesti un mecanic de incredere, asadar, daca ai nevoie de cineva pe care sa te poti baza, da-ne un semn si se rezolva!

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura