Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering bolt cilindru rotire pentru excavator JCB 67C-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 67C-1
Cod produs
1WJL6ZMU-IA
Out Of stock
Descriere
Simering bolt cilindru rotire JCB 67C-1 - pregatit cu tot arsenalul de calitati! Exploreaza performanta si fiabilitatea acestui simering de exceptie! Fiind o componenta esentiala pentru transmisia excavatorului, acesta asigura un rol vital. Calitatile tehnice remarcabile si rezistenta sa sporita il fac extrem de util si eficient. Monteaza-l la boltul cilindru rotire al echipamentului. Achizitioneaza-l acum la un pret avantajos si il primesti rapid. Iti vei relua activitatea intr-un timp foarte scurt!

Suntem aici pentru a-ti oferi sprijinul necesar in toate aspectele legate de utilajele grele. Consilierii nostri sunt ghizi tehnici, gata sa te conduca pe drumul cel bun. Oferim consultanta gratuita si consiliere personalizata, iar serviciile noastre de mentenanta sunt centrul de intretinere perfect pentru echipamentele tale. Cu echipa noastra de profesionisti dedicati, vei avea parte de o experienta de neuitat! ACN Piese Utilaje este alegerea logica daca iti doresti performanta si productivitate!

Simering bolt cilindru rotire JCB 67C-1 - pentru un utilaj solicitat zi de zi!
Produsul nostru indeplineste o functie extrem de necesara: protejeaza de daunatori! Praful, rugina, umezeala si alte impuritati nu vor putea sa patrunda in angrenaj si nici sa uzeze o serie de piese de schimb mult mai costisitoare! Odata patrunsi in interior, acesti factori pot deveni distrugatori pentru unele piese, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii si mai mari! Jucand un rol principal in procesul de protejare al componentelor, simeringul trebuie sa fie o super investitie de durata!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest simering bolt cilindru rotire pentru excavator JCB 67C-1 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering bolt cilindru rotire JCB 67C-1 pe care il doresti!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura