Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering bolt cilindru rotire pentru excavator JCB 8065

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8065
Cod produs
K7O3WB84-IA
Out Of stock
Descriere
Alege performanta si fiabilitatea cu acest simering bolt cilindru rotire JCB 8065 de incredere! Componenta indispensabila pentru transmisia utilajului asigura o functionare impecabila. Rezistenta remarcabila il fac partenerul perfect al echipamentului pe parcursul activitatilor solicitante. Poti conta pe acest simering de inalta calitate. Il amplasezi la boltul cilindru rotire al excavatorului. Solicita toate informatiile de care ai nevoie si plaseaza comanda.

Excavatoarelor JCB 8065DL si JCB 8065RTS le poti monta acest simering. Cel din oferta noastra este compatibil si il poti comanda chiar acum. Piesele de schimb de calitate si serviciile profesionale de mentenanta sunt la indemana ta. Echipa noastra de profesionisti si mecanici foarte buni te asteapta! Te ajuta sa alegi cele mai bune piese pentru utilajele tale grele si iti ofera consultanta gratuita. Este important sa ne alegi pe noi si sa ne lasi sa iti fim de ajutor!

Simering bolt cilindru rotire JCB 8065 - creste randamentul excavatorului tau!
Ceea ce face acest simering este sa faca o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest simering bolt cilindru rotire pentru excavator JCB 8065 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest simering bolt cilindru rotire JCB 8065 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura