Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru excavator JCB 8065

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8065
Cod produs
JMPI7918-IA
Out Of stock
Descriere
Descopera secretul performantei impecabile! Acest simering varf brat excavator JCB 8065 este solutia ideala pentru o transmisie eficienta si fiabila. Fabricat din material de inalta calitate, acest simering ofera o etanseitate superioara, protejand sistemul de transmisie de intruziunea murdariei si a umezelii. Beneficiaza de rezistenta si durabilitate, asigurand o functionare fara cusur pe termen lung. Monteaza-l la varful bratului excavatorului. Cu el esti pregatit sa infrunti orice provocare!

Pentru excavatoarele JCB 8065DL si JCB 8065RTS folosirea acestui tip de simering este recomandata. Compatibilitatea este una sigura! Esti in cautarea pieselor de schimb pentru excavatorul tau? Atunci nu mai cauta! Noi suntem aici sa te ajutam. Avem consultanta gratuita si consilieri profesionisti care te vor ajuta sa gasesti cele mai bune piese pentru echipamentul tau. Si daca ai nevoie de asistenta imediata, suntem disponibili prin telefon, e-mail sau direct in formularul de pe site.

Simering varf brat excavator JCB 8065 - utilajul tau se va simti mai bine!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Simering varf brat pentru excavator JCB 8065 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest simering varf brat excavator JCB 8065 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura