Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru excavator JCB 8040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8040
Cod produs
8E1RZNXO-IA
Out Of stock
Descriere
Calitatea este cheia pentru a evita timpul si banii pierduti in reparatii! De aceea, iti oferim un simering varf brat excavator JCB 8040 fiabil, care sa iti ofere o protectie optima si o durata lunga de viata. Acest element se monteaza la varful bratului excavatorului. Profita acum de pretul nostru avantajos si de livrarea rapida in doar 24 de ore! Comanda acum si bucura-te de eficienta si performanta utilajului tau la capacitate maxima! Poti monta componenta si pe modelul de excavator JCB 8040ZTS. Cere-ne o oferta!

Sigur, aminteste-ti ca avem piese de schimb de calitate superioara pentru utilajele grele, dar asta nu este tot ceea ce oferim! Consilierea gratuita este la dispozitia ta in orice moment. Echipa noastra de specialisti te poate ajuta sa identifici rapid piesele necesare si sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta. Nu trebuie sa fii un expert in echipamente grele, pentru ca echipa noastra iti va oferi cea mai buna consultanta si iti va explica toate detaliile necesare pentru a lua o decizie inteleapta.

Simering varf brat excavator JCB 8040 - alegerea ideala pentru excavator!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Simering varf brat pentru excavator JCB 8040 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest simering varf brat excavator JCB 8040 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura