Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru excavator JCB 8061

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8061
Cod produs
6G7VLYA8-IA
Out Of stock
Descriere
Cu un simering varf brat excavator JCB 8061 de calitate, poti fi sigur ca utilajul tau va functiona la parametrii optimi. Vei avea mai putine costuri cu repararea altor componente mecanice. Simeringul este confectionat din material de cea mai buna calitate, ceea ce ii confera o rezistenta crescuta la uzura si o durata de viata mai lunga. Acest element se va monta la varful bratului excavatorului. Poti comanda simeringul la un pret avantajos, iar livrarea se poate face rapid, in maxim 24 de ore.

Excavatorului JCB 8061ZTS ii poti monta acelasi simering ca cel din oferta noastra! Este recomandat si pentru acest model de excavator! Daca vrei sa te asiguri ca afacerea ta merge bine, atunci trebuie sa ai grija de utilajele tale grele. Si noi suntem aici sa te ajutam cu asta! Oferim piese de schimb, servicii de mentenanta si service mobile, astfel incat sa te poti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat. Nu uita sa ne contactezi si sa te bucuri de serviciile noastre!

Simering varf brat excavator JCB 8061 - ti-l livram foarte rapid!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest simering varf brat pentru excavator JCB 8061 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering varf brat excavator JCB 8061 pe care il doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura