Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru excavator JCB 100C-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 100C-1
Cod produs
OPB9YU68-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai nevoie de o componenta solida si eficienta, acest simering varf brat excavator JCB 100C-1 este alegerea ideala! Oferind protectie, rezistenta si performanta maxima, acesta este produsul de calitate de care ai nevoie pentru a mentine utilajul tau la capacitate maxima. Un astfel de simering trebuie montat la varful bratului excavatorului. Transmisia are doar de castigat. Comanda acum si bucura-te de toate avantajele pe care le ofera!

Cand vine vorba de piese de schimb, poti sa ne crezi pe cuvant ca avem cea mai mare colectie in depozit. Daca nu avem ceea ce cauti, suntem experti in a gasi alternative si a-ti oferi cea mai buna optiune. Daca simti ca utilajele tale sunt prea uzate si nu mai functioneaza la capacitate maxima, atunci vino la noi pentru a obtine serviciul de mentenanta. Ne facem treaba bine, ca la carte, astfel incat sa nu mai ai probleme.

Simering varf brat excavator JCB 100C-1 - un produs cu rezistenta crescuta!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar: asigura protectia in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea angrenajului! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Acest simering varf brat pentru excavator JCB 100C-1 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest simering varf brat excavator JCB 100C-1 pe care il doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura