Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru excavator JCB 8060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8060
Cod produs
O96BLADM-IA
Out Of stock
Descriere
Acest simering varf brat excavator JCB 8060 este un produs eficient si fiabil. Garanteaza o functionare optima a utilajului tau chiar si in cele mai dificile conditii de lucru. Il mentine functional pe termen lung. Pentru asta, este necesar sa il montezi la varful bratului excavatorului. Simeringul poate fi livrat in cel mai scurt timp posibil, iar preturile noastre sunt dintre cele mai competitive de pe piata! Nu mai astepta, alege simeringul acesta si vei avea garantia unui utilaj performant si functional!

Stim cat de important este ca utilajele tale sa fie in cea mai buna forma pentru a-ti ajuta afacerea sa mearga mai bine. De aceea, oferim servicii de mentenanta si piese de schimb pentru a te asigura ca utilajele tale functioneaza intotdeauna la cel mai inalt standard de performanta. Nu esti sigur ce piese de schimb ai nevoie pentru utilajul tau greu? Nicio problema! Echipa noastra de experti iti va oferi consiliere gratuita pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie. Nu ezita sa ne contactezi!

Simering varf brat excavator JCB 8060 - o piesa de succes!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest simering varf brat pentru excavator JCB 8060 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering varf brat excavator JCB 8060 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura