Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering eclisa pentru excavator JCB 67C-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 67C-1
Cod produs
FSP68CDB-IA
Out Of stock
Descriere
Simering eclisa excavator JCB 67C-1 - perfect pentru transmisia utilajului! Descopera simeringul de exceptie, sinonim al calitatii si performantei! Aceasta componenta esentiala pentru transmisia echipamentului iti garanteaza etanseitatea si functionarea optima. Cu o rezistenta notabila si durabilitate remarcabila, vei putea conta pe el in cele mai dificile situatii. Sa il amplasezi la eclisa excavatorului. Profita de pretul avantajos si asigura-ti o investitie geniala. Livrarea este rapida, astfel ca piesa va ajunge la tine intr-un timp record.

In lumea noastra, piesele de schimb pentru utilaje grele nu sunt doar niste bucati de metal si cauciucuri. Sunt adevarate eroine care-ti salveaza afacerea de la dezastru! Echipa noastra de consilieri priceputi este gata sa te ajute sa gasesti eroinele si sa te invete cum sa le ingrijesti. Pentru noi, tu esti cel mai important client si iti oferim consultanta gratuita si consiliere ca sa te simti ca un adevarat super-erou in lumea utilajelor grele! Contacteaza-ne cat mai curand!

Simering eclisa excavator JCB 67C-1 - il comanzi usor, il livram rapid!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea componentelor! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering eclisa pentru excavator JCB 67C-1 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest simering eclisa excavator JCB 67C-1 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura