Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru excavator JCB 65R-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 65R-1
Cod produs
UVGAW9SD-IA
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de excavatorul tau, iti oferim doar piese de cea mai buna calitate, care sunt apte sa-si joace rolul. Rolul acestei componente in transmisie este vital, asigurand functionarea corecta si eficienta a utilajului tau. Simeringul acesta se monteaza la varful bratului excavatorului. Rezistenta si fiabilitatea acestui simering varf brat excavator JCB 65R-1 sunt garantate, iar pretul avantajos face ca achizitia sa fie o investitie cat se poate de inspirata. Livrare rapida in 24 de ore! Nu ai nicio scuza sa nu iti inlocuiesti simeringul cu unul nou si performant.

Buna din nou! Speram ca ai avut o zi minunata pana acum, dar daca ai avut probleme cu utilajele tale grele, nu-ti face griji - suntem aici pentru tine! Cu piesele noastre de schimb de inalta calitate si serviciile de mentenanta profesionale, suntem siguri ca vei fi foarte multumit de acum inainte. Si daca ai nevoie de sfaturi, nu ezita sa ceri consultanta noastra gratuita - suntem aici sa te ajutam in orice fel posibil! Suna-ne fara intarziere!

Simering varf brat excavator JCB 65R-1 - calitate la un pret avantajos!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest simering varf brat pentru excavator JCB 65R-1 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest simering varf brat excavator JCB 65R-1 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura