Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru excavator JCB 8056

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8056
Cod produs
59CHGRE7-IA
Out Of stock
Descriere
Simering varf brat excavator JCB 8056 - mereu pregatit sa iti ajute utilajul! Piesa este rezistenta, fiabila si eficienta, garantand performanta si durabilitate. Simeringul este o piesa ce poate functiona in cele mai dificile conditii de lucru, fara a afecta performanta utilajului. El trebuie montat la varful bratului excavatorului. Pretul avantajos si livrarea rapida in 24 de ore te vor convinge sa faci alegerea corecta. Cere inainte de plasarea comenzii o oferta detaliata ca sa iei cea mai buna decizie!

Salutare, manager de afaceri! Stii ca ingrijirea adecvata a utilajelor grele poate sa fie cheia succesului tau? De ce sa risti sa se opreasca productia din cauza unui utilaj defect? Apeleaza la serviciile noastre de mentenanta si la piesele noastre de schimb de calitate superioara. Iar daca ai nevoie de ajutor sa gasesti piesa potrivita sau sa intretii utilajul, suntem pregatiti. Avem mecanici foarte buni si echipamente de top pentru a ne asigura ca utilajele tale sunt intotdeauna in stare buna de functionare. Contacteaza-ne acum!

Simering varf brat excavator JCB 8056 - calitate si eficienta!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar: asigura protectia in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea angrenajului! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest simering varf brat pentru excavator JCB 8056 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering varf brat excavator JCB 8056 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura