Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91
Cod produs
M7BRCQ9P-IA
Out Of stock
Descriere
Patina telescopare Komatsu WB91 este un element esential pentru buna functionare a bratului utilajului tau. Daca iti doresti ca acesta sa functioneze optim, alege aceasta echivalenta reusita. Fabricata din material de calitate, componenta rezista foarte bine solicitarilor intense. Pentru a te putea bucura de performantele buldoexcavatorului, atunci acest element trebuie neaparat comandat. In privinta pretului, te asiguram ca acesta este accesibil!

Patina telescopare este compatibila si poate fi montata cu succes si pe modelele de buldoexcavator Komatsu WB91R-2, Komatsu WB91R-5, Komatsu WB91R-5 si Komatsu WB91R-5EO. Pentru a fi sigur, cel mai bine este sa ne contactezi si primesti tot suportul tehnic de care ai nevoie pentru a comanda piesa corecta buldoexcavatorului tau. Glisorul se expediaza rapid oriunde in tara, iar transportul lui dureaza aproximativ o zi lucratoare indiferent de regiune.

Patina telescopare Komatsu WB91 - asigura extinderea bratului buldoexcavatorului!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB91 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura