Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-2
Cod produs
Q7YE48KR-IA
Out Of stock
Descriere
Patina telescopare Komatsu WB97S-2 va putea fi utilizata vreme indelungata pentru ca este realizata dintr-un material foarte bun, special conceput pentru astfel de componente. Rezistenta sporita a acestui glisor contribuie la performanta ridicata a buldoexcavatorului. Piesa este o alternativa foarte buna si de calitate superioara a elementului original. Te sfatuim sa ceri oferta avantajoasa si sa plasezi o comanda telefonic sau in formularul online!

Unul dintre asistentii nostri te poate consilia tehnic. Uneori, clientii intampina dificultati in alegerea componentei potrivite utilajului lor. In acest sens, noi credem ca inainte de plasarea oricarei comenzi, cel mai bine ar fi sa te consulti cu un specialist care cunoaste foarte bine toate modelele de utilaje si stie exact ce piesa iti trebuie. Avantajul consta si in castigarea timpului. Cum ar fi sa comanzi si cand ajunge piesa la tine sa constati ca nu ai ce face cu ea? Nu mai bine eviti din start o astfel de situatie?

Patina telescopare Komatsu WB97S-2 - asigura functionarea corecta a bratului utilajului!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Livram oriunde in tara, iar patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura