Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-5EO
Cod produs
2F3ZBYEN-IA
Out Of stock
Descriere
Mai mult ca sigur aceasta oferta te va incanta din toate punctele de vedere! Patina telescopare Komatsu WB97S-5EO este de calitate, iar pretul propus de noi este accesibil. Glisorul este o echivalenta, dar inlocuieste componenta avariata cu succes! In alcatuirea lui s-a folosit un material rezistent la uzura, capabil sa asigure o functionare optima a bratului buldoexcavatorului. Activitatea ta se va desfasura in conditii optime, iar productivitatea nu se va lasa asteptata!

Pe termen lung, expertii recomanda sa inchei un contract de mentenanta. Verificarea constanta a utilajelor te ajuta sa nu intampini dificultati in activitate si sa nu fii nevoit sa o sistezi din motive tehnice. Un serviciu profesionist de mentenanta avem si noi! Acesta este foarte apreciat de clienti pentru ca acestia stiu ca se pot baza pe specialistii nostri in permanenta. Un utilaj care functioneaza la capacitate maxima va asigura succesul afacerii!

Patina telescopare Komatsu WB97S-5EO - pretul produsului este foarte avantajos!

Bratul utilajului trebuie telescopat cu usurinta si in deplina siguranta. Patina telescopare are rolul de a asigura extensia bratului si de a-l fixa corespunzator. Glisoarele trebuie reglate corect pentru a-si indeplini functia. Acest lucru il poti face doar intr-un service autorizat. Este important acest aspect pentru ca, in caz contrar, apar alte defectiuni, iar bratul telescopic se va uza prematur.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5EO va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura